Çorlu Meslek Yüksekokulu
2019-05-04

Üniversitemiz 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Coşkusu



 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Stadyumunda coşkuyla kutlanan 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Okul Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Abdullah YİNANÇ, Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Okul Müdür Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Hasan Selçuk ETİ ve diğer Meslek Yüksekokulu Müdürleri, idareciler, akademisyenler ve mezunlarımızın aileleri katıldı.

 

Tören, Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN başta olmak üzere, Üniversitemizin akademik kadrosunun geçişiyle başladı. Ardından, tüm Meslek Yüksekokulların Program öğrencileri geçiş düzenleyerek protokolü ve ailelerini selamladılar. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN günün önemine hitaben bir konuşma gerçekleştirdi.

 

Mezuniyet konuşmasının ardından Meslek Yüksekokulumuzda dereceye giren okul birincisi Geleneksel El Sanatları Programından Aşkım YILDIZ, okul ikincisi Makine Programından Güven KURUKAYA ve okul üçüncüsü Muhasebe ve Vergi Uygulaması Programından Damla ÇAVDAR’a, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Abdullah YİNANÇ tarafından diplomaları ve hediyeleri takdim edildi.

Diploma töreni sonrasında mezun öğrencilerimiz keplerini coşkuyla havaya fırlatarak, mezun olmanın sevincini yaşadılar.

 

Bizler de tüm mezunlarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyor, Namık Kemal’li olmanın ayrıcalığını hep hissetmelerini diliyoruz.