2021-11-04

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 5. Meslek Komitesinden Yüksekokulumuza Ziyaret

Sanayi kuruluşlarının bulundukları bölgeye olumlu, olumsuz etkileri ve bölgenin gelişimine nasıl katkıda bulunabileceği konusunda Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 5. Meslek Komitesi ile Tekirdağ İli Oda ve Borsaları Akademik Danışmanı ve Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Şeniz ÖZHAN 26 Ekim 2021 tarihinde Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 5. Meslek Komite Toplantısında istişarede bulunmuş ve  02 Kasım 2021 tarihinde Yüksekokulumuza ziyaret düzenlenmesine karar verilmiştir.

Bu karar doğrultusunda 5. Meslek Komitesi Başkanı Nüvit KIRÇUVAL ve  Komite Üyeleri; Mustafa Kemal ATAK, Cem TUNALI ve Ahmet MERT Yüksek Okulumuzu ziyaret etmişlerdir.  Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ ile Müdür Yardımcısı ve Tekirdağ İli Oda ve Borsaları Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Şeniz ÖZHAN’ın katıldığı toplantıda fikir alışverişinde bulunulmuş olup ortak gerçekleştirilecek projeler konusunda yol haritası belirlenmiştir.