Çorlu Meslek Yüksekokulu
2019-09-27

Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile Protokol İmzalandı



 

Üniversitemiz ile Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası arasında Çorlu Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin mesleki becerilerini arttırmak amacıyla protokol imzalandı.

Rektörlük katında gerçekleşen törende Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim OTSEKİN hayırlı olması temennisi ile protokole imza attılar. Törende Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bülent EKER, Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ, Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan DÜNDAR, Yönetim Kurulu Sekreteri Erdal BİLMEM ve Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr.Üyesi Aytaç MORALAR bulundu.

İmzalanan protokole göre Çorlu Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı ve İşletme Yönetimi öğrencilerinden 2. sınıfın teorik ve uygulama dersleri ile işyeri uygulamalı eğitimlerinin (staj) ve seminerlerin Çorlu SMMMO’da ve SMMMO’ya kayıtlı mali müşavirler tarafından verilmesi konusuna ilişkin işbirliğini kapsamaktadır.