Çorlu Meslek Yüksekokulu
2015-06-23

Çorlu Meslek Yüksekokulu 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni



ÇORLU MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Üniversitemiz 2014-2015 akademik yılının ardından Mezuniyet Töreni Çorlu MYO bahçesinde gerçekleşen törende büyük bir coşkuyla kutlandı.

Mezuniyet törenine Çorlu Kaymakamı Sayın Levent KILIÇ, Rektör Yardımcısı Sayın Şefik KURULTAY, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Habib KORKMAZ, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Aykut EFE, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Serkan GÜRZSOY, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa GÜÇLÜ, Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Törende yapılan protokol konuşmalarında öğrencilerimize mezun olduktan sonraki yaşamlarında başarılar dilendi.

Çorlu MYO birincisi Özge ÖZ öğrencimize ödülü Kaymakam Sayın Levent KILIÇ, 2. olan öğrencimiz Binnur DUĞAN’a ödülü Rektör Yardımcısı Sayın Şefik KURULTAY, 3. olan öğrencimiz Havva BAYTEKİN’e ödülü Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Habib KORKMAZ tarafından verildi.

Okulumuz Müdürü Doç. Dr. Tuncay GÜMÜŞ’ünde konuşma yaptığı törende, öğrenci ailelerine teşekkür ederek, mezun olan öğrencilerimize geleceğe yönelik başarılı adımlar için nasihatlerde bulunup tebrik etti.

Konuşmaların ardından yüksekokulumuzda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri ve hocalarımız tarafından verilip, mezun olan öğrencilerimizin havaya kepleri atmasıyla ve tören sonrası akademik ve idari personelimizin katılımıyla başlayan iftar yemeğini Rektörümüz Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK’in de onurlandırmasıyla törenimiz sona ermiştir.

Törenimize katılımlarıyla bizi onurlandıran sayın protokol üyelerine, sayın velilere ve emeği geçen akademik ve idari personelimize teşekkür ederiz.