Çorlu Meslek Yüksekokulu
2022-06-06

Çorlu Eğitim Fuarı



 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Çorlu Milli Eğitim Müdürlüğü, Çorlu Belediyesi, Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Çorlu Kent Konseyi işbirliğiyle 3-4 Haziran 2022 tarihleri arasında bu yıl ilk defa düzenlenen “Çorlu Eğitim Fuarı”nın açılışı gerçekleşti.

Açılış Törenine; Çorlu MYO Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ ile Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer, Çorlu Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy, Haluk Bayındır, Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Adıgüzel,  14. Meslek Komite Başkanı Hülya Perin ve Genel Sekreter İbrahim Karagöz katılımda bulundular.

Çorlu’daki eğitim kurumlarını bir araya getiren fuarda; Anaokulları, Ortaokul ve Lise Kurumları, Dil Kursları, Özel Eğitim ve Kurs Merkezleri, Kişisel Gelişim Kursları, Sürücü Kursları stand kurdular. 

Çorlu MYO personeli ile birlikte katılım sağladığımız fuarda, stand kurarak kurumumuzun olanakları, eğitim kadroları ve eğitim stratejileri hakkında ziyaretçilere bilgiler verildi.