Çorlu Meslek Yüksekokulu
2023-12-18

Çorlu Deri İhtisas ve Karma OSB Bölge Müdürlüğü Atıksu Arıtma Tesisi’ne Teknik Gezi



 

Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Neslihan ERDEM DÜLGER’in katılımıyla Çorlu Meslek Yüksekokulu, Çevre Koruma ve Kontrol bölümü öğrencilerinin meslekleri ile ilgili bilgilerini arttırmak ve çalışma alanlarından biri olan arıtma tesislerini yerinde görmek, derslerde anlatılanları pekiştirmek üzere 13 Aralık 2023 tarihinde Çorlu Deri İhtisas ve Karma OSB Bölge Müdürlüğü Atıksu Arıtma Tesisi’ne teknik gezi düzenlenmiştir.

Tesis Müdürü Çevre Yüksek Mühendisi Halil HIZ, Çevre Mühendisi Dilek KÖLEMEN, Çevre Mühendisi Emrullah ÖZYÜREK tarafından tesis hakkında ayrıntılı bilgi aktarılmış ve arıtma tesisini oluşturan tüm üniteler tek tek gezilerek, öğrenciler tarafından yerinde görülme imkanı sağlanmıştır.

Ayrıca tesis bünyesinde bulunan akredite Atıksu Laboratuvarı ziyaret edilmiş, öğrencilerin bir atıksu laboratuvarında bulunması gereken altyapı, yapılan testler ve akreditasyon şartları konusunda bilgi alması sağlanmıştır. İleride kurulabilecek iş birlikleri konusunda da tesis müdürlüğü ile temaslarda bulunulmuştur.