Çorlu Meslek Yüksekokulu
2019-11-26

Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet SARIKURT tarafından Yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik “Üniversiteler ve Yerel Yönetimler“ konulu seminer düzenlenmiştir



 

26.11.2019 tarihinde saat 10:30’da Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet SARIKURT tarafından Yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik “Üniversiteler ve Yerel Yönetimler“ konulu seminer düzenlenmiştir. Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet SARIKURT sunumu sonrasında, Yüksekokulumuz hocaları ve öğrencilerinin görüş, beklenti ve önerilere dair değerlendirmelerde bulunmuştur. Seminer, Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet SARIKURT’a günün anısına Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ’ın hediye takdim etmesiyle son bulmuştur.
Seminer sonunda, Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet SARIKURT Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şeniz ÖZHAN eşliğinde kampüsü gezmiş ve öğrencilerimizle birlikte yemekhanede yemek yemiştir.
Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet SARIKURT’a yoğun programında vakit ayırarak yaptığı sunum ve okulumuza gerçekleştirdiği ziyaret için teşekkür ederiz.