Çorlu Meslek Yüksekokulu
2023-10-20

ÇORLU Deprem Zirvesi



Bölgemizi depreme hazırlama, olası bir depremde bölgemizi bekleyen riskler konusunda bilinçlendirme amacıyla, 19 Ekim 2023 Perşembe günü Çorlu TSO Enis Sülün Konferans Salonu ve Gösteri Merkezi’nde Deprem Riski ve Farkındalık Zirvesi gerçekleştirildi.

Çorlu Kaymakamı Murat Eren, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Çorlu TSO Başkanı İzzet VOLKAN ile davetlilerin katıldığı zirvede İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Cem ÇELİK ve İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuncay TAYMAZ tarafından sunum yapıldı.

Moderatörlüğünü üniversitemiz akadamisyenlerinden Öğr. Gör. Dr. Ahmet BAL’ın yaptığı zirvede, konuk konuşmacı Prof. Dr. Oğuz Cem ÇELİK, Kahramanmaraş Depremi Ardından Yapısal Deprem Mühendisliği ile ilgili bilgiler verirken, Prof. Dr. Tuncay TAYMAZ, Depreme Dirençli Şehirler ve Deneysel Çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yüksekokulumuzu temsilen Müdür Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Aylin DUMAN ALTAN ile Çevre Koruma Tkn. Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Suna Özden ÇELİK’in katılım sağladığı etkinlik, sunum sonrası katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.