2019-03-01

Yüksekokulumuz’da Görev Değişimi

Üniversitemiz, Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Dr. Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ, düzenlenen devir teslim töreni ile Prof. Dr. Tuncay GÜMÜŞ’ten görevi devraldı.

Çorlu Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen devir teslim törenine, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail YILMAZ, Ziraat Fakültesi Öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mustafa MİRİK, Prof. Dr. Murat TAŞAN, Prof. Dr. Can Burak ŞİŞMAN, Doç. Dr. Levent COŞKUNTUNA, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kadir ERTÜRK, birimlerimizin yöneticileri ile Çorlu Meslek Yüksekokulumuz akademik ve idari personeli katıldı.

Karşılıklı duygu ve düşüncelerin belirtilmesinin ardından devir teslim töreni sona erdi.