Çorlu Meslek Yüksekokulu
2020-12-01

Yüksekokulumuz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleştirildi



 

Yüksekokulumuz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla uzaktan erişim yolu ile gerçekleştirildi. Pandemi koşulları nedeniyle online olarak gerçekleşen Akademik Kurul Toplantısına Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Bülent EKER, Prof.Dr. Yılmaz ÇAKICI, Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ, Müdür Yardımcıları ve akademik personel katıldı.

Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ açılış konuşmasını yaparak Yüksekokulumuzun genel durumu ve bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ’ın sunumunun ardından, Rektörümüz Prof.Dr. Mümin ŞAHİN, “Bugüne kadar yapmış olduğunuz başarılı çalışmalardan dolayı sizleri kutluyorum. Önceliğimiz Üniversitemizi daha ileriye götürmek, siz değerli hocalarımızı motive etmek, huzurlu ve güvenli kampüs ortamı sağlamak. Akademik kadromuzu daha da güçlendirmek için çalışıyoruz. Sizlerin de bu bilinçte olduğunu biliyorum. İnşallah el birliği ile daha da güçlü bir Üniversite olacağız” ifadelerine yer verdi.

Akreditasyon ve görevde yükselme konusunun da görüşüldüğü toplantı Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in akademik personelin görüş ve önerilerini alması ile sona erdi.