2019-12-19

Üniversitemiz ile Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu arasında Yüksekokulumuz öğrencilerinin mesleki becerilerini arttırmak amacıyla imzalanan protokol kapsamında, Sofra Grup Bölge Müdürü Gürkan CEVAHİR, Esin Gıda Yöneticisi Esin OLGUN, Esin Gıda Genel Müdürü Emin ÖNOL, Esin Gıda İnsan Kaynakları Yöneticisi Sinem OSMA, Vatan Kablo İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Güler SAVCI, CCC Gıda İnsan Kaynakları Müdürü Taner UĞURLU, İŞKUR Şube Müdürü Aslıhan MOĞULKOÇ, İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Gamze AYGÜN Yüksekokulumuz Toplantı Salonunda Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şeniz ÖZHAN, Gıda Teknolojisi ve Elektronik Teknolojisi Programlarının hocalarıyla bir araya gelmiş, karşılıklı görüş alışverişinde bulunmuşlardır. Oldukça faydalı geçen bu toplantının ardından, sektör yöneticileri Yüksekokulumuz Konferans Salonunda Gıda Teknolojisi ve Elektronik Teknolojisi Programları öğrencileri ile bir araya gelmiştir. Toplantı, İŞKUR ile Çorlu Meslek Yüksekokulu arasında, Uygulamalı Eğitim Modeli ve İşbaşı Eğitim Programının bütünleştirmesi açısından atılan ilk adım olması açısından önem arz etmektedir.