2019-02-04

Tek Ders Sınavı

Namık Kemal Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin Üçüncü Bölüm 5. Maddesine göre; öğrencinin mezun olabilmesi için staj dışında devamı alınmış ve Mezun olmak için tek dersi kalan  öğrencilerimize   6 Şubat 2019   Çarşamba  günü saat 14:00 ‘te tek ders sınavı yapılacaktır.

Sınava katılacak öğrencilerimizin, 5 Şubat 2019  Salı günü saat 12:00’ a kadar dilekçeyle Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosuna başvurması gerekmektedir. Öğrenciler imzalı dilekçelerini aşağıda verilen numaradan okulumuza faks ile de gönderebilirler.

Tek ders sınavına girecek öğrencilerin listesi bu sayfadan 5 Şubat 2019 Salı günü mesai bitiminde açıklanacaktır.

Tek ders sınavına girecek öğrenciler sınav günü ve saatinde sınav sorumlusu öğretim elemanı ile irtibata geçerek sınavın yapılacağı derslikte hazır bulunmalıdırlar.

Tek Ders Sınavına gireceklerin listesi için tıklayınız!!!

Fax: (0282) 250 99 39