Çorlu Meslek Yüksekokulu
2023-01-02

SANKO Holding İş Birliği ve Bilgilendirme Konferansı



 

SANKO Holding ile ara eleman yetiştirme amacı ile yapılacak iş birliği kapsamında, SANKO Holding ve grup şirketleri yöneticileri 28.12.2022 tarihinde meslek yüksekokulumuzu ziyaret etti. Sanko Holding İnsan Kaynakları Ortak Hizmetler Direktörü Sn. Gündüz TAŞKIN, Süper Film Ambalaj San. Ve Tic. A.Ş. Bakım Müdürü Sn. Memik DEMİR ile İnsan Kaynakları Müdürü Sn. Güler OĞUZ tarafından  okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize bilgilendirme amaçlı sunum yapıldı.

Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ, yaptığı konuşmasında ara eleman ihtiyacının karşılanması konusundaki iş birliğimizin örnek teşkil etmesi bakımından önemli bir referans olacağını ve bundan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İş birliği ve bilgilendirme konferansı süreci Müdür Yardımcısı Sn. Dr. Öğr. Üyesi Aylin DUMAN ALTAN ve 3+1 Eğitim Modeli Komisyonu Başkanı Sn. Doç. Dr. Hüseyin ŞANLI tarafından koordine edildi.

İşbirliği kapsamında işletmede mesleki eğitim süreçlerini Gaziantep’te bulunan işletmesinde sürdürecek öğrencilerimizin sonraki süreçte ambalaj şirketi Süper Film'in Lüleburgaz’da faaliyete geçecek işletmesinde istihdam edilmesi planlanmaktadır. Tanıtıma katılan öğrenciler bir dönem boyunca gerçekleştirilen İşletmede Mesleki Eğitim uygulaması kapsamında ve stajyer olarak fabrikalarında istihdam olanakları, başvuru yöntemleri, mülakat türleri vb. konularda bilgi alma fırsatı buldu.