2019-05-06

Okulumuz Bünyesinde Yapılan Masa Tenisi Masaları Rektörümüz Tarafından Özel Öğrencilere Hediye Edildi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Hürriyet Özel Eğitim Uygulama Okuluna bir sürpriz yaparak, özel eğitim görmekte olan öğrenciler için iki adet masa tenisi masası, raket ve toplar hediye etti.

Çorlu Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri tarafından imal edilen masa tenisi masalarını ilçemizde otizmli öğrencilerin özel eğitim gördüğü Hürriyet Özel Eğitim Uygulama Okuluna bağışlayan Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI ve beraberindekiler daha sonra özel eğitim gören çocuklarla masa tenisi oynadı.

Bizler de Çorlu MYO olarak, emeği geçen hocalarımız Öğr. Gör. Dr. Ahmet Erhan AKAN, Öğr. Gör. Abdürrahim ÖNEN ve değerli öğrencilerine çok teşekkür ederiz.