2022-11-03

Muhasebe Mesleğinde Güncel Gelişmeler Konferansı Gerçekleştirildi

Muhasebe ve Vergi Bölümü Okulumuz Konferans Salonu’nda 03 Kasım 2022 tarihinde 11:00 – 12.50 saatleri arasında Çorlu Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Erol İLHAN, Çorlu Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Sekreteri Burcu BAYINDIR, Yönetim Kurulu Üyesi Erdal BİLMEM ve Çorlu Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Saymanı Yadigar GÜLŞEN’in katılımlarıyla “Muhasebe Mesleğinde Güncel Gelişmeler Konferansı” düzenlemiştir. Çorlu Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Yönetimi ve Pazarlama programı öğrencilerine yönelik, muhasebe mesleği ve mesleğin gelecekteki yeri konusunun irdelendiği konferans Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Şeniz ÖZHAN ve Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Teoman AKPINAR’ın konuşmaları ile başlamış, ardından Çorlu Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Erol İLHAN sunumunu gerçekleştirmiştir. Konferans Çorlu Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Erol İLHAN ve Çorlu Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Sekreteri Burcu BAYINDIR’ın öğrencilerden gelen soruları yanıtlamaları ile son bulmuştur.