2015-10-16

Mezuniyetine Tek Dersi Kalanlar

Mezuniyetine Tek Dersi Kalan Öğrencilerimiz İçin Tek Ders Sınavı

2014-2015 eğitim-öğretim yılı sonunda diğer üniversitelerin yaz okullarına devam eden ve yapılan sınavlar sonucunda mezun olması için staj dışında tek dersi kalan öğrencilere 23.10.2015 Cuma günü saat 14:00'da Tek Ders sınavı yapılacaktır.

Mezun olabilmeleri için sadece tek dersi kalan öğrenilerimiz:

• Kalan tek dersinizi daha önce almış ve devam şartını sağlamış olmalısınız.
  • Tek Ders Sınavına girebilmek için 21 Ekim 2015 Çarşamba Günü saat 17:30'a kadar dilekçe ile öğrenci işlerine başvurmanız gerekmektedir.
  • İlgili dilekçeyi Meslek Yüksekokulumuz öğrenci işlerinden veya aşağıda verilen bağlantıdan temin edebilirsiniz.
  • Tek Ders Sınavınızın hangi derslikte yapılacağını öğrenmek için ders sorumlusu öğretim elemanı ile irtibat kurmalısınız.

Tek Ders Sınavı Başvuru Dilekçesi Örneği...

Not: Sınava girmeye hak kazanan öğrenciler listesi daha sonra buradan açıklanacaktır!