Çorlu Meslek Yüksekokulu
2016-05-05

Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Elemanları Sergisi



 

Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanları Öğr. Gör. Arif Şahin, Öğr. Gör. Dilek Kuyrukçu, Öğr. Gör. Onur Erdiren ve Öğr. Gör. Serap Yıldırım Geren tarafından kendi çalışmalarını içeren el sanatları sergisi, Fen Edebiyat Fakültesi Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen tören ile açıldı.

Serginin açılış töreninde Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal ve Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Müdürümüz Doç. Dr. Tuncay Gümüş, akademisyenler ile öğrenciler bir araya geldi.

Törende konuşan okul Müdürümüz Doç. Dr. Tuncay Gümüş, sergide bulunan çalışmalar hakkında bilgi vererek, bu sergiyi Üniversitemizde sanatın merkezi olan Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi'nde gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal ise açılışta gerçekleştirdiği konuşmasında "Üniversitemiz; sanata ve sanata dair ne varsa hayat ve hayata dair olduğunun bilincinde olarak öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan, eğitim ve bilgiyle donanmanın yanı sıra sağlık, kültür ve spor alanlarında tam donanımlı mezun olmalarına büyük gayret göstermektedir" diyerek serginin hayırlı olmasını diledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz ise Çorlu Meslek Yüksekokulu'nun gerçekleştirmiş olduğu etkinliklerle Üniversitemiz çapında ses getirdiğini kaydederek, "Üniversite-sanayi işbirliğinde Çorlu MYO,  tüm akademik birimlerimiz içersisinde birinci sırada yer alıyor. Serginin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.