2016-10-20

Kaymakamımız İle Söyleşi Yapıldı

Çorlu Kaymakamı Sayın Levent KILIÇ 20.10.2016 perşembe günü Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda söyleşi gerçekleştirmiştir. Söyleşiye Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof.Dr. Tuncay GÜMÜŞ, Halk Eğitim Müdürü Gürsan ÇİL, personelimiz ve öğrencilerimiz katılmıştır. Kaymakamımız Çorlu'nun idari yapısı üzerine bilgiler verdikten sonra öğrencilerimizin sorularına cevap vermiştir. Özellikle Çorlu İlçesinde yapılacabilecek projeler ve bu projelerde okulumuz ve öğrencilerinin katkısı üzerine yapılan konuşmalar oldukça verimli geçmiştir. Söyleşi sonunda Çorlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gürsan ÇİL'de söz almış ve Halk Eğitim Merkezinde açılan kurslar, kurslara katılım işlemleri hakkında bilgi vermiştir.