2023-12-14

KADININ İŞ HAYATI ve MOBBİNG İLE MÜCADELESİ

Meslek Yüksekokulumuz  ve Çorlu Kent Konseyi  “Kadın Meclisi” işbirliği ile “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü” etkinlikleri kapsamında KADININ İŞ HAYATI ve MOBBİNG İLE MÜCADELESİ panelimiz 12.12.2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda gerçekleşti.

Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi Öğretim Görevlisi Özlem GÜNEY’in Moderatör’lüğünde yapılan panelde Uzman Psikiyatrist Dr. Ufuk ÇALŞKAN ‘Beyin ve Sevgi’ Uzman Klinik Psikolog Yasemen KESKİN ‘Hayatımızda Mobbing’, Avukat Oğuzhan URAL ‘Mobbinge Hukuksal Bakış ‘ konularında bilgiler verdiler. Öğrencilerimiz  ve katılımcılarımızdan gelen soruları yanıtladılar.

Öğrencilerimizin yoğun ilgisi ve katılımı ile çok verimli geçen panelimize katılan değerli konuşmacılarımıza, işbirliklerini sunan Optimed International Çorlu Hastanesi, Beyaz SayfaM Psikolojik Danışmanlık  Merkezi ve Tekirdağ Baro’muza teşekkür ederiz.