2023-06-16

HACETTEPELİLER SERAMİK SERGİSİ

Hacettepeli  21 sanatçının katılmış olduğu toplam 41 eserden oluşan “Hacettepeliler  Karma Seramik Sergisi“ 10.06.2023 tarihinde Kaffa Mirro Sanat Galerisi’nde açılmıştır.  Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü’nden mezun olan ve Türkiye’nin önemli  üniversitelerinde görev yapan Öğretim Elemanları ve Öğretim Üyelerinden oluşan sanatçılar arasında Doç. Hüseyin ÖZÇELİK, Doç. Hikmet Mutlu BAŞKAYA, Prof. T.Emre FEYZOĞLU,  Prof. Dr.Candan DİZDAR TERWİEL, Prof. Kimyong MOON, Prof. Kaan CANDURAN, Prof.Dr. Burcu ÖZTÜRK KARABEY , Öğr. Gör. Mehmet Doğan ÖZGÜNDOĞDU yer almaktadır. Hacettepeli  sanatçıların  eserlerinin yer aldığı sergiye Okulumuz Geleneksel El Sanatları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dilek KUYRUKCU  eserleriyle katılım göstermiştir. Geleneksel El sanatları birinci ve ikinci sınıf öğrencilerinin yanı sıra geçmiş dönem mezun öğrencilerimiz açılış kokteyline katılmışlardır.  Sergi, 21.07.2023 tarihine kadar Kaffa Miro Balat İstanbul  adresinde  ziyaretçi kabul etmektedir.