2019-03-14

Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Meslek Yüksekokulu Müdürümüze nezaket ziyareti

Fen Edebiyat Fakültesi Fransız Dili Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali TİLBE ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. İrfan ATALAY ile İngiliz Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Petru GOLBAN Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Abdullah YİNANÇ’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinin sağlandığı ziyarette Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Abdullah YİNANÇ’a görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Abdullah YİNANÇ, iyi dileklerinden dolayı Prof. Dr. Ali TİLBE, Öğretim Üyesi Doç. Dr. İrfan ATALAY ile İngiliz Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Petru GOLBAN’a teşekkürlerini iletti.