2021-02-11

Emekli olan çalışma arkadaşlarımıza veda toplantısı

Yüksekokul Sekreterimiz Nilgün Nuray AKPINAR, doktorumuz Tanyel AKGÜN CENGİZ ve personelimiz Cemalettin APRA’nın emekliliğe ayrılması nedeniyle Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Şeniz ÖZHAN, Dr. Öğr. Üyesi Aylin DUMAN ALTAN, akademik ve idari personelinin katılımıyla bir veda toplantısı gerçekleştirilmiştir. Pandemi nedeniyle katılımın ve sürenin sınırlı olduğu veda toplantısı, Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ’ın, okulumuza yapmış olduğu hizmetleri için çalışma arkadaşlarımıza plaket ve hediye takdim etmesi ve ardından toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son bulmuştur.

Yüksekokulumuz olarak, çalışma arkadaşlarımıza emeklilik hayatlarında aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmesini dileriz.