2021-08-02

Ek Sınavlar

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ön lisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliği’nin 16/6 maddesine göre Üniversitemiz Çorlu Meslek Yüksekokuluna kayıt yaptıran azami öğrenim süresini ( 2016 girişli olup bir yıl kayıt dondurmuş öğrenciler ve 2017 girişli olup hiç kayıt dondurmayan öğrenciler) doldurmuş olmalarına rağmen mezun olamayan son sınıf öğrencilerinin başarısız oldukları tüm dersler için 2 (iki) ek sınav hakkı bulunmaktadır. (öğrenim süresi içinde hiç alınmamış olan dersler için ek sınav hakkı bulunmamaktadır.)

Hiç alamadığı ders sayısı altı ve altıdan fazla olan öğrenciler ek sınavlara başvuramazlar ve okulumuz ile ilişikleri doğrudan kesilir.

Ek sınavlar için başvuru tarihleri 3-15 Ağustos 2021 tarihleri arasındadır. Bu tarihler arası başvuruda bulunacak öğrenciler başvuru dilekçesi örneğinin çıktısını alıp, doldurup,imzalayıp,tarayıp  corlumyo.ogr@nku.edu.tr  elektronik posta adresine  göndereceklerdir. (Fotoğraf olarak gönderilen dilekçeler kabul edilmeyecektir.)

İlgili tarihler arasında (3 - 15 Ağustos 2021) gönderilmeyen ek sınav başvuru dilekçeleri dikkate alınmayacaktır.

I. Ek Sınav Tarihleri

23-27 Ağustos 2021

II. Ek Sınav Tarihleri

06-10  Eylül 2021

Ek sınav başvuru dilekçesi için tıklayınız.