2020-02-27

Düşünceden Markete Yolculuk

26.02.2020 tarihinde saat 10:30’da Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Bülent EKER tarafından Yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik “Düşünceden Markete Yolculuk” başlıklı fikirden ürüne geliştirme süreçleri konulu seminer düzenlenmiştir. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Bülent EKER sunumunda, Yüksekokulumuz öğrencilerine Üniversitemiz Sosyal Yaşam Merkezi’nde bulunan Kuluçka Merkezi ve İlçemizde bulunan Teknopakta verilen eğitimlere katılarak potansiyellerinin farkına varmaları gerektiğini belirtmiştir. Seminer, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Bülent EKER’e günün anısına Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ’ın hediye takdim etmesi ve toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle son bulmuştur.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Bülent EKER’e yoğun programında vakit ayırarak yaptığı sunum ve okulumuza gerçekleştirdiği ziyaret için şükranlarımızı sunuyoruz.