Toggle navigation
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
23 Nisan 2024, Salı
English
Çorlu Meslek Yüksekokulu
Ana Sayfa
Kurumsal
Genel Bilgiler
Misyon - Vizyon
Performans Göstergeleri
Organizasyon Şeması
Personel Akademik
Personel İdari
TS EN ISO 9001:2008 Belgesi
Basında Biz
Haber Öneri Formu
İstatistikler
Hakkımızda
Politikalarımız
TNKÜ Kalite Politikası
TNKÜ Eğitim Öğretim Politikası
TNKÜ Araştırma Geliştirme Politikası
TNKÜ Uluslararasılaşma Politikası
TNKÜ Toplumsal Katkı Politikası
TNKÜ Yönetim Politikası
TNKÜ İnsan Kaynakları Politikası
TNKÜ Finansal Yönetim Politikası
TNKÜ Entegre Yönetim Sistemi Politikası
TNKÜ Bilgi Güvenliği Politikası
Yönetim
Müdür
Müdür Yardımcıları
Kurullar
Komisyonlar
Komisyon ve Kurullar
Öğrenci
Öğrenci İşleri
Öğrenci Bilgi Sistemi
Öğrenci Belgesi Al
Ders Katalogları
Yeterlilikler
Sınav Bilgileri
Ders Programı
İstatistikler
Akademik Takvim
Dersler ve Ders Notları
Yönetmelik, Yönerge ve Formlar
Akademisyen Görüşme Gün ve Saatleri
ÇAP Uygulaması
İsteğe Bağlı Yabancı Dil Hazırlık
Bölümler
Çevre Koruma Teknolojileri
Çevre Koruma ve Kontrol
Elektronik ve Otomasyon
Elektronik Teknolojisi
El Sanatları
Geleneksel El Sanatları
Gıda İşleme
Gıda Teknolojisi
Makine ve Metal Teknolojileri
Makine
Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri
Oto Boya ve Karoseri
Otomotiv Teknolojisi
Muhasebe ve Vergi
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları
Pazarlama ve Reklamcılık
Pazarlama
Tasarım
Endüstri Ürünleri Tasarımı
Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri
Deri Teknolojisi
Tekstil Teknolojisi
Ulaştırma Hizmetleri Bölümü
Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği
Yönetim ve Organizasyon
İşletme Yönetimi
Kooperatifçilik
Bölüm Tanıtım Videoları
Staj
Staj Yönergesi
Staj Başvurusunda İzlenecek Yol
Zorunlu Staj Formu
Meslek Yüksekokulları Staj Dosyası
İş Yeri Staj Sözleşmesi
İşletmede Mesleki Eğitim
İşletmede Mesleki Eğitim Nedir?
Yönerge
Protokol
Sözleşme
Sınav Değerlendirme Formu
Uyg. Eğitim Fotoğraf Galerisi
Anlaşmalı Olduğumuz Kurumlar
Birim Komisyonu
İlgili Formlar
Yıllara Göre Değerlendirme Raporları
Fotoğraf Galerisi
18 Mart 2016
Okulumuz Dış Görünümü
Bölüm Fotoğrafları
Halı Sahamız
Konferans Salonumuz
Okulumuz İç Görünümü
Kütüphanemiz
Bilgisayar Laboratuvarlarımız
Mezuniyet Törenlerimiz
Yemekhane ve Kantinimiz
Kalite - İç Kontrol
Birim Kalite Elçileri
Kalite Alt Çalışma Grupları
Anketler
İş Akışları
Hizmet Envanteri
Kamu Hizmet Standartları
Dokümanlar
İSG Birimi
Raporlar
Yönetmelik Yönerge ve Formlar
Mezun Bilgi Sistemi
Bize Yazın
İletişim
İletişim
Öğrenci İşleri İletişim
Kayıt Ol
NKU Rehber
2023-2024 Katalogu İçin Tıklayınız
2022-2023 Katalogu İçin Tıklayınız
2021-2022 Katalogu İçin Tıklayınız
2020-2021 Katalogu İçin Tıklayınız
2019-2020 Katalogu İçin Tıklayınız
2018-2019 Katalogu İçin Tıklayınız
2017-2018 Katalogu İçin Tıklayınız
2016-2017 Katalogu İçin Tıklayınız
2015-2016 Katalogu İçin Tıklayınız
2014-2015 Katalogu İçin Tıklayınız
2013-2014 Katalogu İçin Tıklayınız
2012-2013 Katalogu İçin Tıklayınız
2011-2012 Katalogu İçin Tıklayınız
2010-2011 Katalogu İçin Tıklayınız
Gıda Teknolojisi Ders Kataloğu
1. Sınıf
2023-2024 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
D.Form
T
U
AKTS
ATİ101
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I
2
0
2
GTP102
Genel Mikrobiyoloji
3
2
5
GTP104
Gıda Kimyası
3
0
3
GTP103
Gıdalarda Temel İşlemler I
2
0
4
GTP101
Kimya I
2
1
3
MAT127
Matematik I
3
0
3
TDİ101
Türk Dili I
2
0
2
YDİ101
Yabancı Dil I (İngilizce)
2
0
2
Seçmeli
GIDA TEKNOLOJİSİ 1.SINIF GÜZ DÖNEMİ()
7
ÇEV002
Çevre Koruma
2
0
3
GTP105
Laboratuvar Tekniği
3
1
4
Toplam AKTS:
31
2023-2024 Bahar Dönemi
Ders Kodu
Ders Adı
D.Form
T
U
AKTS
ATİ102
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II
2
0
2
GTP204
Gıda Endüstrisi Makinelerı
3
1
4
GTP203
Gıdalarda Temel İşlemler II
2
0
2
GTP202
Gıda Mikrobiyolojisi
3
2
5
GTP201
Kimya II
2
1
3
MAT128
Matematik II
3
0
3
TDİ102
Türk Dili II
2
0
2
YDİ102
Yabancı Dil II (İngilizce)
2
0
2
Seçmeli
GIDA TEKNOLOJİSİ 1.SINIF BAHAR DÖNEMİ()
7
BİT006
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
2
1
4
GTP207
Özel Gıda Ürünleri
2
1
3
Toplam AKTS:
30
2. Sınıf
2023-2024 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
D.Form
T
U
AKTS
GTP311
Bitkisel Yağ Teknolojisi
4
1
5
GTP312
Et Teknolojisi
4
1
5
GTP315
Meyve ve Sebze Teknolojisi
4
1
6
GTP313
Süt Teknolojisi
4
1
6
GTP314
Tahıl Teknolojisi
3
1
5
Üniversite Seçmeli
Genel/Üniversite Seçmeli Ders Havuzundan Toplam 3 AKTS Alabilir
3
TYSP202
Beslenme İlkeleri(Teknik Bil. M.Y.O.-Gıd.Tekn.)
3
0
3
TMEP301
Bilgisayarda Programlama(Malkara M.Y.O.-Gıd.Tek.)
2
1
3
TMEP301
Bilgisayarda Programlama(Malkara M.Y.O.-Elektrik)
2
1
3
İYN321
Çağdaş Yönetim Teknikleri(Muratlı M.Y.O.-İşl.Yön.)
2
0
3
ÇEV002
Çevre Koruma(Teknik Bil. M.Y.O.-Elektrik (İ.Ö.))
2
0
3
ÇEV002
Çevre Koruma(Saray M.Y.O.-Tap.Kad.)
2
0
3
CGP315
Çocuk ve Müzik(Sağlık Hizm. M.Y.O.-Ço.Gel.)
2
0
3
BSS304
Dış Ticaret ve Kambiyo Yönetimi(Hayrabolu M.Y.O.-Bank.Sig.)
2
0
3
FOT107
Dijital Fotoğraf(Saray M.Y.O.-Grf.Tas.)
1
1
3
EDV301
E-Devlet ve Dijital Dönüşüm(Sosyal Bil. M.Y.O.-Bü.Yön.Yön.As.(İ.Ö.))
2
0
3
EDV301
E-Devlet ve Dijital Dönüşüm(Sosyal Bil. M.Y.O.-Bü.Yön.Yön.As)
2
0
3
DRG305
Endüstri Toksinleri ve Çevre Koruma(Çorlu M.Y.O.-Der.Tek.)
2
0
3
ESP316
Endüstriyel Seramik (Çorlu M.Y.O.-Gel.El.San.)
3
0
3
DTP307
E-Ticaret(Sosyal Bil. M.Y.O.-Dış Ticaret-A)
2
0
3
FOY301
Finansal Okur Yazarlık(Sosyal Bil. M.Y.O.-Muh.Ver.Uyg(İ.Ö))
2
0
3
FOY301
Finansal Okur Yazarlık(Sosyal Bil. M.Y.O.-Muh.Ver.Uyg)
2
0
3
GHB002
Genel Hukuk Bilgisi(Malkara M.Y.O.-Makine)
2
0
3
GHB002
Genel Hukuk Bilgisi(Malkara M.Y.O.-Elektrik)
2
0
3
GNİ002
Genel İşletme(Saray M.Y.O.-Muh.Ver.Uyg)
3
0
4
BYP311
Girişimcilik I(Hayrabolu M.Y.O.-Bü.Yön.Yön.As)
2
0
3
GRŞ103
Girişimcilik I(Sağlık Hizm. M.Y.O.-Fizyoterapi)
2
0
3
GRŞ103
Girişimcilik I(Saray M.Y.O.-Dış Ticaret)
2
0
3
TSP313
İleri Klavye Kullanım Teknikleri (Sağlık Hizm. M.Y.O.-Tıb.Dök.Sek.)
2
0
3
İSG107
İş Güvenliği (Çorlu M.Y.O.-El.Tekn.)
2
0
3
OTS302
İşletme Yönetimi I(Hayrabolu M.Y.O.-Oto.Tekn.)
3
0
3
KGS213
Kalite Güvence ve Standartlar (ÜSD)(Çorlu M.Y.O.-Makine)
2
0
3
YYK301
Kentleşme Okumaları(Sosyal Bil. M.Y.O.-YerYön.)
2
0
3
KTP109
Laboratuar Güvenliği ve Tehlikeli Kimyasallar (Muratlı M.Y.O.-Kim.Tek.)
2
0
3
MLY119
Mahalli İdareler(Muratlı M.Y.O.-Maliye)
2
0
3
PZP317
Marka Yönetimi(Sosyal Bil. M.Y.O.-İşlt.Yön.(İ.Ö.))
2
0
3
PZP317
Marka Yönetimi(Sosyal Bil. M.Y.O.-İşlt.Yön.)
2
0
3
PZP317
Marka Yönetimi(Çorlu M.Y.O.-Pazarlama)
2
0
3
INP101
Mekanik ve Statik(Teknik Bil. M.Y.O.-İnş.Tekn.)
2
0
3
TGÜP106
Moda Tasarımı(Teknik Bil. M.Y.O.-Giy.Ürt.Tek.)
2
1
3
ÖÇT101
Ölçme Tekniği(Teknik Bil. M.Y.O.-Oto.Tekn.)
2
0
3
SRP312
Seralarda Minör Sebze Yetiştiriciliği(Teknik Bil. M.Y.O.-Seracılık)
2
0
3
YSP102
Sosyal Hizmetler(Sağlık Hizm. M.Y.O.-Yaşlı Bakımı)
2
0
3
GRA209
Sosyal Medya Tasarımı(Saray M.Y.O.-Grf.Tas.)
1
1
3
TLP306
Temel Sağlık (Sağlık Hizm. M.Y.O.-Tıb.Lab.Tek.)
2
0
3
TKY004
Toplam Kalite Yönetimi(Saray M.Y.O.-İşl.Yön.)
3
0
4
TCÇ301
Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları(Sosyal Bil. M.Y.O.-Sos.Hiz.)
2
0
3
SHP305
Türkiye’nin Toplumsal Yapısı (Muratlı M.Y.O.-Sos Gü.)
3
0
4
ÜSD213
Üniversite Seçimlik Ders(Teknik Bil. M.Y.O.-Makine)
2
0
3
ÜSD213
Üniversite Seçimlik Ders(Teknik Bil. M.Y.O.-Mak.Res.Kons.)
2
0
3
ÜSD213
Üniversite Seçimlik Ders(Teknik Bil. M.Y.O.-Tar.Mak.)
2
0
3
ÜSD213
Üniversite Seçimlik Ders(Teknik Bil. M.Y.O.-Giy.Ürt.Tek.)
2
0
3
ÜSD213
Üniversite Seçimlik Ders(Teknik Bil. M.Y.O.-Elektrik (İ.Ö.))
2
0
3
ÜSD213
Üniversite Seçimlik Ders(Teknik Bil. M.Y.O.-Gıd.Tekn.)
2
0
3
ÜSD213
Üniversite Seçimlik Ders(Teknik Bil. M.Y.O.-Mekatronik)
2
0
3
ÜSD213
Üniversite Seçimlik Ders(Teknik Bil. M.Y.O.-Elektrik)
2
0
3
YMİ301
Yat ve Marina İşletmeciliği(Sosyal Bil. M.Y.O.-Den.Lim.İşl.)
2
0
3
LJP327
Yeşil Yönetim(Sosyal Bil. M.Y.O.-Lojistik (İ.Ö.))
2
0
3
LJP327
Yeşil Yönetim(Sosyal Bil. M.Y.O.-Lojistik)
2
0
3
YML301
Yöresel Mutfaklar(Sosyal Bil. M.Y.O.-Tur. ve Ot. İşl.(İ.Ö.))
2
0
3
YML301
Yöresel Mutfaklar(Sosyal Bil. M.Y.O.-Tur. ve Ot. İşl.)
2
0
3
Toplam AKTS:
30
2023-2024 Bahar Dönemi
Ders Kodu
Ders Adı
D.Form
T
U
AKTS
MYOSTJ01
Staj
0
2
5
Seçmeli
GIDA TEKNOLOJİSİ 2.SINIF BAHAR DÖNEMİ()
25
GTP 428
AMBALAJ VE DEPOLAMA TEKNİKLERİ
3
0
4
GTP422
Beslenme İlkeleri
2
0
3
GTP 429
BİYOTEKNOLOJİ
3
0
4
GTP 424
ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
2
1
4
GTP413
Gıda Katkı Maddeleri
2
0
3
GTP405
Hijyen ve Sanitasyon
3
0
3
GTP425
Isıl Olmayan Gıda Muhafaza Teknikleri
2
0
3
MYOİE01
İş Yeri Eğitimi
2
0
10
MYOİU01
İş Yeri Uygulaması
3
0
15
GTP423
Meyve ve Sebze Ürünleri Teknolojisi
2
1
3
GTP 426
SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
3
1
5
GTP 427
TAHIL ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
3
1
5
Toplam AKTS:
30