Çorlu Meslek Yüksekokulu
2014-03-14

Bulgaristan Ruse “Angel Kachçev” Üniversitesi heyeti, üniversitelerini tanıtmak ve ikili temaslarda bulunmak üzere yüksekokulumuzu ziyaret etti.



     Bulgaristan Ruse “Angel Kachçev” Üniversitesi heyeti, üniversitelerini tanıtmak ve ikili temaslarda bulunmak üzere 12.03.2014 Çarşamba  günü yüksekokulumuzu ziyaret etti. Çorlu  MYO Konferans Salonu’nda gerçekleşen tanıtıma Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mihail Petkov İliev, Yabancı Öğrenciler Bölümü Müdürü Doç.Dr. Krasimir Velikov Martev ve Yabancı Öğrenciler Bölümü Müfettişi Nevin Hebibova’dan oluşan Bulgar heyetinin dışında, Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş, Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Nurşen Öntürk Çorlu Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlileri  ve öğrenciler katıldı.

     Prof.Dr. Mihail Petkov İliev ve Doç.Dr. Krasimir Velikov Martev, üniversitelerinin tarihçesinden kısaca bahsederek yabancı uyruklu öğrencilerin üniversitelerini neden tercih etmesi gerektiğini, fiziki ve teknik imkanları ve yabancı uyruklu öğrencilerin başvuru koşulları hakkında bilgi verdi.

      Ayrıca Bulgar Heyetine Üniversitemiz, Sanayi İşbirliklerimiz ve Projelerimiz hakkında bilgiler verildi. Günün anısına Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuncay GÜMÜŞ Yüksekokulumuza ziyarette bulunan Bulgar heyetine üniversitemizin plaketini takdim etti.