2014-12-12

Almanya – Mercedes Daimler’den Yüksekokulumuza Ziyaret

Almanya Mercedes Daimler’den İş Geliştirme Danışma Müdürü Dr. Christine HALLER ve Dr. Uwe SACHSE ile Türkiye Mercedes –Benz’den Proje Mali Kontrol Müdürü Murat Bahadır SOYDAN ve Teknik Eğitim Uzmanı Sadık GÜNBATAR Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

Yüksekokulumuzda Okul Müdürümüz Doç. Dr. Tuncay GÜMÜŞ, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Abdurrahim ÖNEN ile Almanya Mercedes Daimler ve Mercedes-Benz Firması katılımıyla yapılan toplantıda Türkiye deki Eğitim Sistemi, Mesleki Eğitim, Mesleki Eğitimde Yeterlilikler ve Öğrencilerin Pratik Uygulamalarının Geliştirilmesi konuları üstünde görüş alışverişi yapıldı. Toplantı sonrası ikili ilişkilerin artarak devam etmesi konusunda fikir birliğine varıldı. Daha sonra ekip okulumuzu gezip, bilgi aldıktan sonra ayrıldı.

Yüksekokulumuza yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ederiz.