2023-11-28

24 Kasım Öğretmenler Günü Ziyareti

Okulumuz Geleneksel El Sanatları Programı hocası aynı zamanda Somut Olmayan Kültürel Miras komisyon üyelerinden Öğr. Gör. Serap Yıldırım GEREN ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü bünyesinde açılan ‘Çini Çini İşlemeciliği’ programında başarıyla eğitmenlik yapan eski mezun öğrencilerimizden Ömür CANPOLAT ve birkaç sanatsever çok değerli Dr. İnci A. Birol hocamıza 24 Kasım Öğretmenler Günü ziyaretinde bulunmuştur. Yurt içi ve yurt dışı birçok sergisi olan, 1991’de Çiçek Derman ile birlikte hazırladığı ‘Türk Tezyini Sanatlarda Motifler’ isimli kitabı, 2008’de ise ‘Klasik Devir, Türk Tezyini Sanatlarında Desen Tasarımı, Çizim Tekniği ve Çeşitleri’ adındaki kitabı bulunan kıymetli hocamız Dr. İnci A. Birol hocamızla motifler, sanat ve tasarım ile ilgili derin bir sohbet gerçekleştirdik. Engin bilgilerini ve tecrübelerini bizimle paylaşan kıymetli hocamıza bizi kabul ettiği için çok teşekkür ediyoruz.