2024-01-29

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tek Ders Sınavı Başvuru Duyurusu

2023-2024  Eğitim-Öğretim Yılı Güz  Yarıyılı Tek Ders Sınavı 21 Şubat 2024 tarihinde örgün olarak yapılacaktır.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Lisans ve Ön Lisans Yönetmeliği uyarınca;

(5) (Değişik:RG-17/8/2016-29804)(5) ….. ‘’Bir öğrencinin tek ders sınavlarına girebilmesi için, ilgili dersi daha önce almış, devam şartını sağlamış ve derse son açıldığı dönemde kayıt yaptırmış olması gerekir. Tek ders sınavları için mazeret sınavları yapılmaz. Uygulamalı olan derslerle ilgili tek ders sınav koşullarının nasıl yerine getirileceği ilgili yönetim kurulu tarafından belirlenir.’’

Meslek Yüksekokulumuz Tek Ders Sınavı başvuruları 7-14 Şubat 2024 tarihleri arasında alınacaktır. Aşağıdaki dilekçe örneğinin çıktısının alınıp, tükenmez kalemle eksiksiz biçimde doldurulup, ıslak imzalı olarak 14 Şubat 2024 Çarşamba  günü mesai bitimine (17:30) kadar Öğrenci İşleri Birimine şahsen teslim etmeniz  gerekmektedir. Bu tarihten sonra gelen dilekçeler işleme alınmayacaktır.

Dilekçesi olmayan öğrenciler sınava katılamayacaktır.

Tek Ders Sınavı sınav saatleri   ve yerleri 19 Şubat 2024 tarihinde corlumyo.nku.edu.tr web adresinde duyurular sekmesinde yayınlanacaktır.

Tek Ders Sınav Dilekçesi için tıklayınız