2023-09-20

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Akademik Danışmanlar Kurulu Toplantısı

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders kayıtları öncesi Doç. Dr. Abdullah YİNANÇ başkanlığında Meslek Yüksekokulumuz Akademik Danışmanlar Kurulu toplantısı gerçekleştirmiştir

Toplantıda kayıt yenileme işlemleri, öğrencilerin yarıyıl içi çalışmalarının başarı notuna katkı oranları, akademik danışmanlık görüşme saatleri, staj süreci, öğrencilerin barınma ihtiyaçları,  programlar bazında yapılacak oryantasyon toplantıları vb. konularda görüşler değerlendirildi.

Toplantı Çorlu MYO Müdürümüz Doç. Dr. Abdullah YİNANÇ'ın Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanlarına sağlıklı, başarılı bir akademik yıl olması dilekleriyle sona erdi.