2023-08-08

2022-2023 Yaz Staj Dosyası Teslimi Hakkında

Stajı biten öğrencilerimizin, 01.09.2023 tarihine kadar staj defterini ve evraklarını Meslek Yüksekokulumuza ulaştırmak zorundadır. Bu tarihe kadar Meslek Yüksekokulumuza ulaşmayan staj defterleri değerlendirmeye alınmayacaktır ve öğrencinin stajı başarısız sayılacaktır.

Staj dosyası içinde bulunan ve İşyeri tarafından düzenlenecek olan Staj Değerlendirme Tablosu (Form No:4 ) ve İşyerinde Devam Durumunu Gösteren Çizelge (Form No:5 ) ilgili süresi içinde kapalı zarfla, elden (staj defteri ile birlikte) ya da posta/kargo ile (Form:6) teslim tutanağı formu doldurulmuş bir şekilde Yüksekokulumuza ulaşmış olması gerekmektedir.

NOT: Posta ve kargodaki gecikmelerden/kaybolmalardan veya eksik belge gönderiminden Meslek Yüksekokulumuz sorumlu değildir. Bu süre içinde staj dosyasını teslim etmeyen/eksik dosya gönderen öğrenci stajını yapmamış sayılır.