2023-04-26

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Vize Mazeret Sınavları ve Başvuruları

Çevirimiçi ara sınavlara teknik problemler ve sağlık sorunları sebebiyle katılamayan öğrencilerimiz için mazeret sınavları gerçekleştirilecektir. Mazeret sınavına girmek isteyenlerin corlumyo.ogr@nku.edu.tr mail adresine dilekçelerini ve mazeret kanıtlarını (sağlık raporu, sistemsel hatalar için ekran görüntüleri vb.) koymaları gerekmektedir.

TNKÜ Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliği 16/2 maddesinde, “İlgili yönetim kurulu tarafından kabul edilen bir mazereti nedeniyle ara sınava katılamayan öğrencilere, mazeretlerinin bitiminden itibaren yedi gün içinde başvurdukları takdirde mazeret sınavı açılır.” ifadesi yer almaktadır. Buna istinaden mazeretiniz gerçekleştikten sonra 1 hafta içerisinde mazeret sınavı için başvurmanız gerekmekte olup, geç başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.  Mazeretlerinizin kabul edilip edilmediği ve mazeret sınav tarih ve saatleri Meslek Yüksekokulumuz web sitesinde ilerleyen tarihlerde duyurulacaktır.

Vize Mazeret Sınavı Başvuru Formu için tıklayınız.