2022-10-07

2022-2023 Akademik Yılı Oryantasyon Programı

2022 YKS ile Meslek Yüksekokulumuz programlarına yerleşen öğrencilerimizin, akademik sosyal hayata daha kolay uyum sağlamalarını, eğitim-öğretim, sağlık, kültür, sosyal aktiviteler, bilgi işlem, kütüphane, öğrenci hareketliliği, akademik birimlerimiz, kampüste yaşam ve etkinlikler konusunda tanıtıcı bilgiler edinmelerini sağlamak amacıyla Meslek Yüksekokulumuzda 06 Ekim 2022 tarihinde Perşembe günü 11:00 ve 14:00 saatlerinde 2 oturum halinde okulumuz Konferans Salonunda oryantasyon programı düzenlenmiştir.

Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ’ın açılış konuşmasıyla başlanan programlara, akademik ve idari personelimizin ilgili konularda öğrencileri bilgilendirmeleri ile devam etmiştir. Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Doç.Dr. Şeniz ÖZHAN, bölüm başkanları, akademik ve idari personelimiz programlara katılım sağlamış, her iki program da öğrencilerimizden gelen soruların yanıtlanmasıyla son bulmuştur.