2021-11-15

2021 Yılı Öğrenci Temsilcisi Seçimleri Duyurusu

2021-2023 YILI ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ SEÇİMLERİ BAŞVURU DUYURUSU

Meslek Yüksekokulumuz 2021-2023 yılı öğrenci konseyi üyelerinin belirlenmesi için tüm Bölüm/Program Öğrenci Temsilcisi ve Meslek Yüksekokulu Öğrenci Temsilcisi seçimleri takvimde belirtildiği şekilde yapılacaktır.

Öğrenci Temsilciliği aday başvuruları 22-26 KASIM 2021 tarihleri arasında alınacaktır.

ADAYLIK BAŞVURUSU NASIL YAPILACAKTIR?

Bölüm/Program temsilciliklerine aday olacak öğrencilerin, Meslek Yüksekokulumuzun web sayfasında “2021 Öğrenci Konseyi Seçim Duyurusunda” yer alan Başvuru Formunu doldurup, e-devlet kapısından alınmış adli sicil kaydı ve kısa özgeçmişi ile Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ORHAN KURTARAN’a  teslim edilmesi gerekmektedir.

ADAYLIK BAŞVURUSU İÇİN AŞAĞIDAKİ KOŞULLARIN SAĞLANMASI GEREKİR

1. İlgili fakülte, yüksekokul, konservatuvar veya meslek yüksekokulunun en az ikinci sınıfına kayıtlı öğrenci olması,
  2. Siyasi parti organlarında üye veya görevli olmaması,
  3. Yüz kızartıcı suçlardan dolayı adli sicil kaydı bulunmaması,
  4.  Uyarma cezası dışında disiplin cezası almamış olması,
  5. Seçimin yapıldığı dönemde kayıt dondurmamış olması,
  6. Genel not ortalamasının 4 üzerinden 2,75 ve üstü olması,
  7. Terör örgütlerine aidiyeti veya iltisakı ya da bunlarla irtibatı olmaması, şartları aranır.

Başvuru formu için tıklayınız.

Seçim takvimi için tıklayınız.

Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Konseyleri ve Yükseköğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliği için tıklayınız.