Çorlu Meslek Yüksekokulu
2020-06-02

2019-2020 eğitim öğretim yılı zorunlu ve isteğe bağlı yaz stajı uygulamaları hakkında bilgilendirme



 

COVID-19 salgını dolayısı ile 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ile sınırlı kalmak koşuluyla zorunlu ve isteğe bağlı yaz stajı uygulamaları hakkında görüşmeler yapılarak ekleri ile birlikte aşağıdaki kararlar oy birliği ile alınmıştır.

  • 20.05.2020 tarihli Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ilgili Senato kararı uyarınca zorunlu veya isteğe bağlı stajların Meslek Yüksek Okullarında ödev uygulaması şeklinde gerçekleştirilecektir.

STAJ BAŞVURULARININ YAPILMASI15-19 Haziran 2020

  • staj başvurusunda bulunacak öğrenciler tarafından Meslek Yüksek Okulu internet sayfasına konulacak olan Staj Başvuru Formu doldurularak Meslek Yüksek Okulunun resmi e-posta adresine formların gönderilmesi gerekir.
STAJ BAŞVURULARININ DEĞERLENDİRİLMESİ22-26 Haziran 2020
  • Staj başvurularının değerlendirilmesi: Staj başvuruları kabul edilen öğrencilerin listelerinin ilanı.
  • Staj yerine geçecek ödev konularının belirlenmesi: Meslek Yüksek Okullarının internet sayfasında ilan edilmesi. 
STAJ YERİNE GEÇECEK ÖDEVLERİN TESLİMİ: 21 Ağustos 2020 staj yerine geçecek ödevlerin teslimi için son tarihtir.
  • Staj yerine geçecek ödevler UZEM (ALMS) üzerinden öğrenciler tarafından sisteme yüklenecek veya ilgili Program Danışmanım (Staj Amiri) e-posta adresine gönderilecektir. 
STAJ YERİNE GECEÇEK ÖDEVLER
  • Staj ödevini oluşturacak evrak: Meslek Yüksek Okullarının internet sayfalarından ulaşılabilecek olan kapak sayfası (Form-1) ve ödevin sayfalarını oluşturacak örnek ödev sayfasından oluşmaktadır. Ödev sayfaları öğrenci tarafından çoğaltılarak kullanabilecek ve öğrencinin kendi el yazısı ile doldurulacaktır. 

FORMLAR