2019-08-27

2019-2020 Eğitim - Öğretim yılı Merkezi Yerleştirme Puanına göre yatay geçiş başvuru sonuçları

Çorlu Meslek Yüksekokulumuz 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı “Merkezi Yerleştirme Yatay Geçiş” başvurusu kabul edilen öğrenciler, aşağıdaki listede belirtilen şekliyle olup, 02-06 Eylül 2019-tarihleri arası kesin kayıt tarihi olup, gerekli bilgi için Öğrenci İşleri Bürosu ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Öğrenci İşleri Tel: (0282) 250 35 34

ADI SOYADI

GELDİĞİ ÜNİVERSİTE

PROGRAM

YATAY GEÇİŞ İÇİN BAŞVURULAN DÖNEM

DURUM

SINIF

DÖNEM

Dilan GÜZELGÜN

Malkara Meslek Yüksekokulu

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları

Güz

Merkezi yerleştirme puanı Üniversitemiz taban puanından yüksek/eşit olduğu için yatay geçişi uygun bulunmuştur. Ders İntibakı program Danışmanı tarafından yapılacaktır.

Serhat GÖKÇEKE

Malkara Meslek Yüksekokulu

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları

İbrahim GEYİK

Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Elektronik Teknolojisi

Ahmet YILMAZ

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Elektronik Teknolojisi

Güz

Merkezi yerleştirme puanı Üniversitemiz taban puanından düşük olduğu için yatay geçişi uygun bulunmamıştır.

Melis YLDIRAN

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi

Manyas Meslek Yüksekokulu

İşletme Yönetimi

Ata SÜREKÇİ

Selçuk Üniversitesi, Huğlu Meslek Yüksekokulu

Makine

Güz

Yatay Geçiş başvurusu kabul edilen öğrencilerin kayıt için Çorlu MYO öğrenci işlerine 02-06 Eylül 2019 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeler ile gelmeleri önemle duyurulur.

Kayıt için gerekli belgeler

1- 1 adet fotoğraf

2- Öğrencinin En son kullanmış olduğu öğrenci kimlik kartı

3- Nüfus Cüzdan Fotokopisi

4- Halen okudukları okuldan yatay geçişine engel olmadığını belirten yazı.