2016-06-09

2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

2015-2016 Akademik yılı mezuniyet törenimiz 03.06.2016 Cuma günü Namık Kemal Üniversitesi Pramit Salonunda Saray Meslek Yüksekokulu ve Şarköy Meslek Yüksekokulu ile birlikte gerçekleştirilen coşkulu bir törenle gerçekleştirilmiştir. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail YILMAZ, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU, Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tuncay GÜMÜŞ, Şarköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Recep SIRALI, Saray Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zeki Ünal YÜMÜN, Akademik Personel, mezun öğrenciler ve aileler katılmıştır.

Prof. Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU'nun yapmış olduğu açış konuşmasının ardında okulda ve bölümlerinde dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edilmiştir. Tören mezun öğrencilerin kep atmalarıyla son bulmuştur.