2024-03-01

Tekirdağ NKÜ ile Sanofi Firması Arasında İş Birliği Protokolü

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile SANOFİ firması arasında İşletmede Mesleki Eğitim (İME) Programı iş birliği protokolü imzalandı.

TNKÜ Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleştirilen imza törenine, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Çorlu MYO Müdürü Doç. Dr. Abdullah YİNANÇ, Çorlu MYO Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Aylin DUMAN ALTAN ile Öğr. Gör. Oğuzhan YAZICI, Sanofi Lüleburgaz Fabrika Direktörü Rüştü BAHAR, İnsan ve Kültür İş Ortağı Birol AKOVA, İnsan Mükemmellik Ortağı Tuğçe DEVECİ ve Kıdemli İşe Alım Uzmanı Zeynep KAHVECİ CABBAR katıldı.

Protokol imza töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Üniversite olarak üniversite-sanayi iş birliklerine verdikleri önemi vurgulayarak, Sanofi gibi sektörün önde gelen bir firmasıyla imzalanan bu protokolün öğrencilerimizin mesleki becerilerini geliştirebilmelerine büyük katkısı olacağına dikkat çekti.