2023-09-22

Sanayi-Üniversite İşbirliği Kapsamında SANOFİ''''den Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

Sanayi-Üniversite işbirliği çalışmalarımız kapsamında SANOFİ Firması çalışanlarından People Excellence Partner Tuğçe Deveci, Senior Recruiter Zeynep Kahveci Cabbar, Mühendislik, Projeler ve Bakim Müdürü Hasan Emrah Kale ve Bakım Yöneticisi İbrahim Altan Meslek Yüksekokulumuza ziyarette bulundular. Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Abdullah YİNANÇ'ın makamında gerçekleşen toplantıda Yüksekokulumuz Müdür Yardımcılarımız Dr. Öğretim Üyesi Aylin DUMAN ALTAN ve Öğr. Gör. Oğuzhan YAZICI ile Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin ŞANLI'nın katılım sağladığı toplantıda Üniversite-Sanayi İşbirliği çalışmalarına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Kendilerine ziyaretleri ve paylaşımları için tekrar teşekkür ederiz.