2023-10-09

Sanayi-Üniversite İşbirliği Kapsamında Dal Grup''tan Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

Sanayi-Üniversite işbirliği çalışmalarımız kapsamında Dal Grup Personeli Fahrettin BALCI Meslek Yüksekokulumuza ziyarette bulundu. Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Abdullah YİNANÇ'ın makamında gerçekleşen toplantıda Yüksekokulumuz Müdür Yardımcılarımız Dr. Öğretim Üyesi Aylin DUMAN ALTAN ve Öğr. Gör. Oğuzhan YAZICI ile Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin ŞANLI, Yönetim ve Organizasyon Bölümü Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Metin BADEM'in katılım sağladığı toplantıda Üniversite-Sanayi İşbirliği çalışmalarına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Kendilerine ziyaretleri ve paylaşımları için tekrar teşekkür ederiz.