Gıda Teknolojisi Bölümü1. Sınıf 2010 - 2011 Güz Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
6
GZD152
Beden Eğitimi I
0
1
1
GZD152
Beden Eğitimi I
0
1
1
GOD355
Çevre Koruma
2
0
2
GZD151
Güzel Sanatlar I
0
1
1
GTG109
Laboratuvar Tekniği
3
1
4
GOD153
Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlik
2
0
2
Toplam AKTS:
67
2010 - 2011 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GTG206
Ambalaj ve Depolama
2
0
2
GTG201
Analitik Kimya
2
1
3
GZD202
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II
2
0
2
GZD922
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II
2
0
2
GOD207
Bilgisayar II
1
1
2
GTG203
Gıda Analizleri I
2
1
3
GTG208
Gıda Endüstrisi Makinaları
3
1
5
GTG205
Gıda İşleme İlke ve Makinaları II
2
1
3
GTG202
Gıda Kimyası
2
1
3
GZD207
Gıdalarda Temel İşlemler II
2
0
4
GTG204
Gıda Mikrobiyolojisi
2
2
3
GZD206
Gıda Mikrobiyolojisi
3
2
5
GID102
İstatistik
2
0
2
GZD205
Kimya II
2
1
3
GTG204
Mesleki Matematik II
2
0
3
GZD201
Türk Dili II
2
0
2
GZD921
Türk Dili II
2
0
2
GZD203
Yabancı Dil II
2
0
2
GZD923
Yabancı Dil II
4
0
4
GZD153
Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlik
2
0
2
Seçmeli
Gıda Teknolojisi Bölümü1. Sınıf 2010 - 2011 Bahar Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
4
GZD252
Beden Eğitimi II
0
1
1
GOD155
Bilgi ve İletişim Teknolojisi
2
1
4
GZD251
Güzel Sanatlar II
0
1
1
GOD151
İletişim
2
0
2
GOD350
Kalite Yönetim Sistemleri
2
0
2
GTG209
Özel Gıda Ürünleri
3
1
4
Toplam AKTS:
61
2010 - 2011 Tek Ders(Bahar)
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GTG206
Ambalaj ve Depolama
2
0
2
GTG201
Analitik Kimya
2
1
3
GZD912
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I
2
0
2
GZD102
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I
2
0
2
GZD922
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II
2
0
2
GZD202
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II
2
0
2
GOD121
Bilgisayar I
1
1
2
GOD207
Bilgisayar II
1
1
2
GOD120
Genel Kimya
2
0
2
GTG116
Genel Mikrobiyoloji
2
2
4
GZD106
Genel Mikrobiyoloji
3
2
5
GTG203
Gıda Analizleri I
2
1
3
GTG208
Gıda Endüstrisi Makinaları
3
1
5
GTG118
Gıda İşleme İlke ve Makinaları I
2
1
4
GTG205
Gıda İşleme İlke ve Makinaları II
2
1
3
GZD108
Gıda Kimyası
3
0
3
GTG202
Gıda Kimyası
2
1
3
GZD107
Gıdalarda Temel İşlemler I
2
0
4
GZD207
Gıdalarda Temel İşlemler II
2
0
4
GTG204
Gıda Mikrobiyolojisi
2
2
3
GZD206
Gıda Mikrobiyolojisi
3
2
5
GTG117
Hijyen ve Sanitasyon
2
0
2
GZD105
Kimya I
2
1
3
GZD205
Kimya II
2
1
3
GTG115
Laboratuvar Tekniği
2
1
4
GOD119
Matematik
2
1
4
GTG104
Mesleki Matematik I
2
0
3
GTG204
Mesleki Matematik II
2
0
3
GZD101
Türk Dili I
2
0
2
GZD911
Türk Dili I
2
0
2
GZD201
Türk Dili II
2
0
2
GZD921
Türk Dili II
2
0
2
GZD103
Yabancı Dil I
2
0
2
GZD913
Yabancı Dil I
4
0
4
GZD923
Yabancı Dil II
4
0
4
GZD203
Yabancı Dil II
2
0
2
GZD153
Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlik
2
0
2
Seçmeli
()
GZD152
Beden Eğitimi I
0
1
1
GZD152
Beden Eğitimi I
0
1
1
GZD252
Beden Eğitimi II
0
1
1
GOD155
Bilgi ve İletişim Teknolojisi
2
1
4
GOD355
Çevre Koruma
2
0
2
GZD151
Güzel Sanatlar I
0
1
1
GZD251
Güzel Sanatlar II
0
1
1
GOD151
İletişim
2
0
2
GOD350
Kalite Yönetim Sistemleri
2
0
2
GTG109
Laboratuvar Tekniği
3
1
4
GTG209
Özel Gıda Ürünleri
3
1
4
GOD153
Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlik
2
0
2
Toplam AKTS:
109
2. Sınıf
2010 - 2011 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GTG306
Alkollü İçkiler Teknolojisi
2
1
4
GTG307
Fabrika Destek Hizmetleri ve İşlem Kontrolü
2
0
3
GTG303
Gıda Analizleri II
2
1
4
GTG302
Gıda Maddeleri Mevzuat ve Kalite Güvencesi
2
0
4
GTG305
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
2
1
4
GTG304
Süt ve Süt Ürünleri
3
1
5
Seçmeli
()
GTG353
Peynir Teknolojisi
2
0
3
GTG356
SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
2
0
3
GTG351
Tahıl Ürünleri I
2
0
3
Toplam AKTS:
24
2010 - 2011 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GTG404
Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi
2
0
3
GTG402
Beslenme İlkeleri
2
0
3
GTG404
Bitkisel Yağ Teknolojisi
2
1
4
GTG407
Biyoteknoloji
2
0
4
GTG405
Et ve Balık İşleme Teknolojisi
2
1
4
GTG402
Et ve Ürünleri Teknolojisi II
2
1
3
GTG452
Gıda Katkı Maddeleri
2
0
3
GZD407
Gıda Katkı Maddeleri
2
0
3
GTG454
Gıdaların Soğukta ve Dondurularak Muhafazası
2
0
3
GTG408
Hijyen ve Sanitasyon
2
0
2
GZD406
Kalite Güvence ve Standartlar
2
0
2
GTG403
Meyve ve Sebze Teknolojisi II
2
0
4
GTG406
Özel Gıdalar Teknolojisi
2
1
5
STJON201
Staj
0
0
8
GTG401
Süt Teknolojisi II
3
1
5
GTG403
Tahıl İşleme Teknolojisi
2
1
4
GTG405
Tahıl Teknolojisi II
3
1
4
Seçmeli
Gıda Teknolojisi Bölümü2. Sınıf 2010 - 2011 Bahar Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)