2024-06-07

Meslek Yüksekokulumuzda Mezuniyet Çoşkusu

Okulumuz kampüsünde gerçekleşen 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Törenimize Çorlu Kaymakamı Murat EREN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Ergene Belediye Başkanı Müge YILDIZ TOPAK Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ERDOĞAN,  üniversitemizin akademik ve idari personelleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrencilerimizin velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Düzenlenen tören ile öğrencilerimiz diplomalarına kavuştu. Diplomalarını hocalarının ellerinden alan öğrenciler, törenin sonunda hep birlikte keplerini havaya atarak mezuniyet coşkusunu yaşadı. Törende öğrencilerin yaşadığı mezuniyet heyecanına aileler de ortak oldu.