2017-05-05

Çemberimde Gül Oya Projesi ve Sergisi

Milli Eğitim Bakanlığı ve Kalkınma ajansının destekleri ile hayata geçirilen ve 81 ilimizin katkıları ile gerçekleştirilen  Çemberimde Gül Oya projesi ve sergisinin 72.cisi Tekirdağ ilimizde Ergene İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Seda Aksu'nun önderliğinde gerçekleştirilmiş ve Üniversitemiz Geleneksel El Sanatları Bölümü öğrencilerimiz ve bölüm hocaları Dilek Kuyrukcu ve Serap Yldırım geleneksel motiflerimizden esinlenerek tasarlanan ve üretilen seramik, Çini, Ebru gibi geleneksel türk sanatlarından örneklerle bu önemli proje de yer almışlardır. Bu sergi de 81 iimizin  kültürel özelliklerini yansıtan ürünler den örneklere yer verilmiştir. Proje kapsamında yurt içi ve yurt dışında sergilenmek üzere Öğretim Görevlisi Dilek Kuyrukcu bir adet seramik bir adet kaliğrafi eseri ile katkıda bulunmuştur.