Çorlu Meslek Yüksekokulu
2014-02-13

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK Trakya Kalkınma Ajansı destekli ‘’Okulumda Mutluyum’’ adlı Projesinin çalışmalarını yerinde inceledi.



     Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK, Çorlu Meslek Yüksekokulu'nda yürütülmekte olan Trakya Kalkınma Ajansı destekli ‘’Okulumda Mutluyum’’ adlı Projesinin çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında Okul Müdürü Doç. Dr. Tuncay GÜMÜŞ’ den bilgi alan Rektörümüz‘’ Üniversitemizde örnek teşkil edebilecek bir projenin hayata geçmesinden dolayı memnuniyetlerini‘’ dile getirdi.

     Okul Müdürü Doç. Dr. Tuncay GÜMÜŞ, "Proje kapsamında Çorlu Meslek Yüksekokulu'na Bir adet amfi tiyatro, halı saha tribün ve yedek kulübeleri, öğrenci kantin alanının iyileştirilmesi, bahçe satrancı ve oturma yerleri, 64 bilgisayarlı teknik çizim salonu yapılması ve bilgisayarlarının alınması, 54 bilgisayarlı muhasebe salonu için alt yapının iyileştirilmesi, akıllı tahtalar ve projeksiyon perdelerinin alınması tamamlanmıştır. Halen, özürlü asansörü, sınıf sıralarının yenilenmesi işlemlerine devam edilmektedir." dedi. Ayrıca, Trakya Kalkınma Ajansına ilave olarak Sayın Rektörümüzün de bu projeye desteklerini esirgemediğini, Çorlu Meslek Yüksekokulumuz’a hem proje kapsamında, hem de üniversite katkısıyla dikkate değer bir yatırımın yapılmasından dolayı, bu projenin okulumuza hem teknik, hem de sosyal katkı sağlayacağını belirtti. Bu proje tamamlandığında Çorlu MYO artık engelsiz okul statüsü kazanacağını, projeye desteklerinden dolayı Trakya Kalkınma Ajansına, Çorlu Belediyesine ve Rektörümüz Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK'e teşekkür etti.

      Daha sonra Akademik Personel ile de bir araya gelen Rektörümüz üniversitemiz genelinde yapılan çalışmalardan bahsettikten sonra hocalarımızın görüşlerini dinleyip Çorlu MYO'dan ayrıldı.