2014-04-11

Öğretim Üyemize Veda Yemeği...

Meslek Yüksekokulumuz öğretim üyelerinden Doç.Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ'ün Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Doçent kadrosuna atanması nedeni ile veda yemeği düzenlendi. Yemeğe katılan öğretim elemanlarımızın ve idari personelimizin duygulu anlar yaşadığı gecede, Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Yusuf KESLER, bir konuşma yaparak, Doç.Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZE'e meslek yüksekokulumuza katkılarından dolayı teşekkür ederek çiçek ve teşekkür plaketi sundu. Doç.Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ'de konuşmasında yüksekokulumuzun kendisi için çok önemli olduğunu belirterek anılarını paylaştı. Yemeğe katılanlara ve bu anlamlı geceyi düzenleyenlere teşekkür etti. Akademik ve İdari personelimizin Doç.Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ'le vedalaşmasının ardından gece sona erdi.

Meslek Yüksekokulu olarak Doç.Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ'ü yeni görevinden dolayı kutluyor, başarılar diliyoruz.