2013-04-25

Çorlu meslek yüksekokulumuzda Çanakkale gezisi düzenledi

Yüksekokulumuz Müdür Yardımcılarımız Öğr.Gör.Yusuf KESLER ve Öğr.Gör.Ahmet Erhan AKAN, Yüksekokul Sekreterimiz, Akademik-İdari personel ve öğrencilerimizden oluşan bir gurupla 2 otobüs ile 22.04.2013 tarihinde Çanakkale gezisi düzenledi.

Çanakkale şehitliğine gelindiğinde Rehberimizin anlatımı eşliğinde  Kilidbahir Kaleleri, Namazgah Tabyaları, Seyid Onbaşı ve Rumeli Mecidiye Şehitliği, Soğanlıdere ve Şahindere Şehitliği, Çanakkale Şehitler Abidemiz, Kanlısırt Kırmızısırt Şehitliği, 57.Alay Şehitliği ve Conkbayırı Bölgesi ziyaret edildi. Çorlu Belediyesinin bir otobüsle destek verdiği gezide Üniversitemize adını veren ünlü vatan şairi Namık Kemal’in mezarı da ziyaret edilerek aynı gün Çorlu’ya dönüldü.