2022-09-13

Sanayi-Üniversite İşbirliği Kapsamında Dal Holding''ten Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

Sanayi-Üniversite işbirliği çalışmalarımız kapsamında Dal Holding Fabrika Müdürü Tansu ÇETİN ve İnsan Kaynakları Personeli Ömür ÇETİN Meslek Yüksekokulumuza ziyarette bulundular. Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Abdullah YİNANÇ'ın makamında gerçekleşen toplantıda Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Aylin DUMAN ALTAN, Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet KAYA, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin ŞANLI, Elektronik ve Otomasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Fatih TULUMBACI'nın katılım sağladığı toplantıda Üniversite-Sanayi İşbirliği çalışmalarına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Kendilerine ziyaretleri ve paylaşımları için tekrar teşekkür ederiz.