2014-06-12

Tekirdağ Valisi Ali YERLİKAYA Çorlu Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

Tekirdağ Valisi Ali YERLİKAYA beraberinde Çorlu Kaymakamı Hulusi DOĞAN ve Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.Osman ŞİMŞEK ile birlikte Yüksekokulumuzu ziyaret etti.Müdürümüz Doç.Dr.Tuncay GÜMÜŞ tarafından karşılanan Vali YERLİKAYA ve beraberindeki konuklarımız Yüksekokulumuz  ve Kalkınma ajansının birlikte yürüttüğü "Okulumu Seviyorum" projesi kapsamında yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldı.Ayrıca Otomotiv Programı öğrencileri tarafından tasarlanıp üretilen ilk otomatik yangın söndürme sistemine sahip Karting  Go-Kart aracını inceleyerek, yenilenen bilgisayar laboratuvarlarını gezdiler.Vali Ali YERLİKAYA öğrencilerimizi  ve üniversitemiz yöneticilerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Ayrıca Yüksekokulların bulunduğu bölgenin kalkınmasında ve gelişimindeki öneminin altını çizerek; bu tür projeleri Valilikçe desteklemeye hazır olduklarını söyledi.