2015-09-18

Proje Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO), TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, İŞKUR Çorlu Hizmet Birimi ve Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen”İş Benden, Öğrenci Senden, Destek İŞKUR’dan” projesi kapsamında 16 Eylül 2015 Çarşamba günü Çorlu TSO konferans salonunda bilgilendirme toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çorlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş, Tekirdağ İŞKUR İl Müdürü Yüksel Uçar’ın katıldığı toplantıya işverenler büyük ilgi gösterdi.

Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin mesleki deneyim eksikliğini gidermeyi hedefleyen ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’na üye işverenlerin istihdam etmeyi planladıkları öğrencileri iş başında tanımlayan, eğitmelerini amaçlayan ve istihdam ücretlerinin İŞKUR tarafından karşılanacağı proje tanıtım toplantısında Okul müdürümüz Doç.Dr. Tuncay GÜMÜŞ, Çorlu MYO’da daha önce yapılan başarılı örnek işbirlikleri ile okul programlarının tanıtımını içeren bir sunum yaptı. Ayrıca İşkur Çorlu İlçe Müdürü Ahmet Durmuş, projenin uygulanabilmesi için yasal düzenlemeler hakkında bilgi verdi. Toplantı sonrası projenin biran önce aktif hale getirilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.