2018-05-14

İşletme Yönetimi Programı Öğrencileri Yeni İşim Girişim Programı 2018’e Katıldılar

Trakya’daki girişimcilik ekosistemini geliştirmek ve gençleri teknoloji odaklı girişime teşvik ederek, parlak fikirleri Trakya ekonomisine kazandırmak amacıyla Trakya Kalkınma Ajansı, Türkiye Ekonomi Bankası, bölge üniversiteleri, Ticaret ve Sanayi Odaları, Teknoparklar ve diğer paydaşlar ile imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde düzenlenen “Yeni İşim Girişim Demo Day 2018” in finali 7 Mayıs 2018 tarihinde Kırklareli Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir.

Yüksekokulumuz İşletme Yönetimi Bölümü ikinci sınıf öğrencileri, Program Danışmanları Öğr. Gör. Nazlı Çağıl Küçükgöksel ile katılım sağladıkları organizasyonda finale kalan proje sunumlarını izleyerek; girişimcilerin, girişimcilik ve inovasyon ile ilgili  fikirlerini dinleme şansı elde etmişlerdir.